Portfolio

Angažovanje na građevinskim projektima

Na ovoj stranici želimo da vam predsavimo neke od projekata na kojima smo učestvovali ili smo i dalje angažovani, a vezani su za organizovanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu kao i koordinaciju bezbednosti i zdravlja na radu u fazi izvođenja radova na privremenim i pokretnim gradilištima.

Naši klijenti su prepoznali važnost uređivanja materije bezbednosti i zdravlja na radu i zato su ovaj posao poverili nama. Ovo je posebno važno kada su investicije velike i gde Investitor zahteva najviši nivo usluge – upravljanje rizicima.

Naši visoko iskusni koordinatori su pre svega kopetentne osobe koje imaju blizak radni odnos sa Inspekcijom rada. Učestvovali smo na brojnim građevinskim projektima uključujući one najsloženije od novogradnje visoko stambenih i industrijskih objekata, rušenja starih objekata, rekonstrukcije, itd. Pogledajte mali izbor projekata iz našeg portfolia.

IZGRADNJA STAMBENO POSLOVNOG KOMPLEKSA – MATIS NEW POINT D.O.O.

Investitor ovog objekta je Matis new point d.o.o. iz Kragujevca, a objekat se gradi u ulici Miodraga Vlajića Šuke bb odmah preko puta nove zgrade pravosudnih organa.

IZGRADNJA STAMBENO POSLOVNOG KOMPLEKSA – BEAVERS GROUP D.O.O.

U ekskluzivnoj gradskoj zoni, nadomak svih centralnih gradskih lokacija, niče nova stambeno-poslovna zgrada preko puta glavnog ulaza u Klinički centar Kragujevac u Ulici Zmaj Jovinoj 55.

IZGRADNJA TRŽNOG CENTRA „KRAGUJEVAC PLAZA“

Tržni centar „Kragujevac Plaza” predstavlja jednu od prvih investicija Izraelaca u jugoistočnoj Evropi.

IZGRADNJA STAMBENO - POSLOVNOG KOMPLEKSA ‚‚SMALLVILE“

Kompanija „Nelt“ investitor ovog kompleksa, uložila je oko 20 miliona eura u ovaj savremen objekat, površine 38.500 m2.

IZGRADNJA OBJEKTA PRAVOSUDNIH ORGANA U KRAGUJEVCU

Palata pravde, čija je površina 25.000 kvadratnih metara, predstavlja najveći infrastrukturni projekat koje je Ministarstvo pravde pokrenulo u poslednjih nekoliko decenija.

IZGRADNJA STAMBENO POSLOVNOG OBJEKTA “CITY PARK”

Stambena zgrada je projektovana kao energetski efikasna zgrada, što podrazumeva upotrebu materijala sa odličnim termofizičkim osobinama.

REKONSTRUKCIJA I IZGRADNJA FABRIKE „FIAT AUTOMOBILI SRBIJA“

Od samog početka rekonstrukcije fabrike “Fiat Automobili Srbija’’ u Kragujevcu angažovani smo na kontroli primene mera bezbednosti i zdravlja na radu svih izvođača radova i koordinaciju bezbednosti i zdravlja na radu fazi izvođenja radova.

IZGRADNJA STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA “ORBITA”

Stambeno poslovni objekat ‚‚ORBITA”, se nalazi samom srcu Kragujevca, donosi novi koncept življenja u centru grada. ORBITA je objekat koji svojim sadržajima odgovara različitim životnim stilovima i potrebama svih generacija.

IZGRADNJA DRŽAVNOG “DATA CENTRA”

KAMENOLOM “GRADAC” BATOČINA

REKONSTRUKCIJA MUZEJA “21 OKTOBAR”

IZGRADNJA STAMBENOG OBJEKTA “N1 HOUSING”

IZGRADNJA STAMBENOG OBJEKTA “N8 HOUSING”

IZGRADNJA TRŽNO POSLOVNOG CENTRA SAVA BUILDING”

IZGRADNJA INDUSTRIJSKO POSLOVNOG OBJEKTA FIRME “TEKNIA” KRAGUJEVAC

REKONSTRUKCIJA OBJEKTA “WW CENTAR” KRAGUJEVAC

Kontaktirajte nas

Sedište firme

ul. Beogradska br. 78
34 000 Kragujevac, Srbija

Poslovnica

Industrijska 7
34 000 Kragujevac, Srbija