Tomović COM

Naš osnovni cilj je da radno mesto učinimo bezbednijim.

Razumemo kompleksnost problema u ovoj oblasti i znamo kako porodične principe i vrednosti da spojimo sa najboljom bezbednosnom praksom.

Usluge

KONSALTING

Stručna podrška i konsalting usluge iz oblasti bezbednosti na radu i radnih odnosa

IZRADA DOKUMENTACIJE

Izrada kompletne dokumentacije iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

EDUKACIJA I TRENING

Ojačajte svoje poslovanje kroz edukaciju i razvoj svojih zaposlenih

AUDITI I NADZOR

Izrada izveštaja sa snimanjem kompletnog stanja bezbednosti i zdravlja na radu

Ukratko o nama

Tomović Com d.o.o. je konsalting preduzeće specijalizovano za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu. Kao porodično preduzeće, osnovani smo 2005. godine na temeljima društvene odgovornosti i zaštite životnog i radnog okruženja. Tomović Com je profesionalni servis posvećen pružanju usluga za druge kompanije i ustanove. Naš osnovni cilj je da radno mesto učinimo bezbednijim.

U našem timu se nalaze stručnjaci i saradnici koji mogu da pruže širok spektar saveta i uspešnih strategija za rešavanje problema u oblasti bezbednosti na radu. Sprovodimo multidisciplinarni pristup u rešavanju jedinstvenih i kompleksnih problema koji pogađaju privredu.

Dinamičan tim Vam je na raspolaganju u cilju pružanja što bolje usluge i davanja tehničkih saveta.

Naša firma je nacionalno prepoznata u ovoj branši. Godinama podržavamo razvoj i unapređenje sistema bezbednosti i zdravlja na radu u R. Srbiji kroz prepoznatljiv rad na mnogim frontovima. Kroz aktivno učešće u Udruženju za bezbednost i zdravlje na radu Srbije, dugo radimo na podizanju svesti u ovoj oblasti.

Organizatori smo velikog broja stručnih skupova, konferencija i radionica sa međunarodnim učešćem. Kao partneri sarađivali smo na nekoliko uspešno završenih projekata fokusiranih na edukaciju i podizanje svesti o bezbednosti na radu.

Za svoje klijente smo na raspolaganju 24 sata dnevno

Tomović Com je preduzeće koje pruža usluge bezbednosti na radu u svim sektorima. Naši klijenti su društveno odgovorne kompanije koje su prepoznale da ulaganje u bezbednost ustvari predstavlja ulaganje u svoje poslovanje.

Tomović Com je Vaš partner u smanjenju povreda na radu i postizanju troškovno efikasnih i inovativnih rešenja.

Naša klijentela se kreće od najvećeg nacionalnog automobilskog proizvođača do najmanjih preduzeća različitih delatnosti.

Pozovite za savet:

034 63 53 466

Nekomplikovan pristup

Ne samo što se trudimo da Vaše poslovanje bude u skladu sa Zakonom, naš cilj je da rešenja koja nudimo budu jednostavna. Pored toga nudimo inicijalne besplatne telefonske konsultacije pre preuzimanja poslova i konkretnih rešavanja problema.

Saznajte više o uslugama koje nudimo i kako možete smanjiti rizik i obaveze za vašu kompaniju, putem forme kontakta ili ako više volite preko email-a tomoviccom@sbb.rs ili jednostavno pozovite

+381 (34) 635 3 466

Biće nam zadovoljstvo da pomognemo!

Tomović Com – ko, gde i zašto?

t

Imate poteškoća da rešite problem vezan za bezbednost i zdravlje na radu, potrebna Vam je pomoć stručnjaka?

R

Tomović Com vam može pružiti rešenja koje su vam potrebna.

‚‚Ključni faktor za uspeh je stalno inoviranje znanja i praćenje promena u zakonodavstvu kroz nastavak profesionalnog razvoja i usavršavanja.’’

Savršena lokacija

Naše kancelarije su smeštene u Kragujevcu, srcu Šumadije što predstavlja idealan položaj i mogućnost da opserviramo klijente nezavisno od njihove lokacije.

MI SMO DRUGAČIJI

Tomovic Com teži da se izdvoji iz gomile agencija i licenciranih kuća kojih je sve više i više. Mi smo mali, ali efikasni i veoma dobro organizovani sa posebno uspostavljenim sistemom rada.

Pratite nas preko društvenih mreža

Jasno nam je da postoji manjak sajtova i web portala koji se bave ovom veoma važnom temom, gotovo da ih ni nema, sem par koji se ističu. Cilj nam je da bezbednost na radu približimo što većem broju ljudi kroz društvene mreže. Tomović Com možete da pratite preko raznih društvenih mreža i tako budete u toku sa našim radom i novostima i dešavanjima iz sveta bezbednosti, ekologije, itd. Na sajtu www.tomovic-preving.com možete da pročitate dosta zanimljivih članaka, a ujedno da se upoznate i sa našim uslugama i radom. Sem izvoda iz dnevnih novina trudićemo se da na sajt postavljamo što je moguće više korisnih informacija, autorske radove, primere iz dobre prakse.

Reference

Od malih do velikih preduzeća negujemo stručnost i prilagođen pristup vašem poslovanju

Nagrade i sertifikati

Kao pokazatelj da posao koji obavljamo vodimo u pravom smeru usledila je  nagrada za uspešno poslovanje. Naš trud i rad je prepoznat i krunisan nagradom koju je Tomovic Com dobila krajem 2013 godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća u R.Srbiji. Nagrada je svečano dodeljena od strane Privredne komore Srbije i Vip Mobile-a.

Sertifikat Excellent SME potvrđuje da spadamo u 2% uspešnih preduzeća u Srbiji.

Prijatelji sajta

Kontaktirajte nas

Sedište firme

ul. Beogradska br. 78
34 000 Kragujevac, Srbija

Poslovnica

Industrijska 7
34 000 Kragujevac, Srbija