IZGRADNJA STAMBENO POSLOVNOG KOMPLEKSA – MATIS NEW POINT D.O.O.

Obavljanje poslova koordinatora za bezbednosti i zdravlja na radu u fazi projektovanja i u fazi izvođenja radova

Status projekta

u toku

Investitor ovog objekta je Matis new point d.o.o. iz Kragujevca, a objekat se gradi u ulici Miodraga Vlajića Šuke bb odmah preko puta nove zgrade pravosudnih organa.
Objekat je ugaoni i projektovan je u formi slova L. Sastoji se iz tri funkcionalne celine – tri lamele. Spratnost objekta je Po+Pr+G+6.
Lamela 1 i 3 su stambene lamele dok je lamela 2 namenjena poslovanju. Prizemlje i galerija objekta projektovane su kao prodajni prostor – lokali.
Projektovano je 48 stanova na prvoj lameli i 78 na trećoj lameli. U prizemlju objekta nalaze se lokali – na prvoj lameli 10, na drugoj tri i na trećoj 15. Na drugoj lameli smešteno je šest poslovnih prostora.
U prizemlju i galeriji stambenih lamela nalaze se lokali različitih veličina i struktura koje treba da zadovolje raznovrsne potrebe budućih zakupaca i vlasnika. Takođe se u prizemlju nalaze i ulazi sa vetrobranom za stambene objekte koji su orjentisani prema unutrašnjem dvorištu kako bi se front prema ulici iskoristio za lokale.
U prizemlju i na galeriji poslovne lamele objekta se nalaze tri lokala i poslovni ulaz objekta sa platoa ispred objekta koje je denivelisano u odnosu na pristupni trg ispred ulaza.

U stambenim lamelama se na spratovima od prvog do šestog nalaze stambene jedinice različitih struktura i površina. Projektovani su stanovi od jednoiposobnih do četvorosobnih stanova. Sve stambene jedinice imaju terase
različitih površina u skladu sa strukturom stana. Spratne visine od drugog do petog sprata su 3 m, dok su spratne visine prvog i šestog sprata nešto veće, 3,20 m kako bi se dobilo na atraktivnosti i ekskluzivnosti ovih stanova, navedeno je u dokumentaciji.
U podrumu, gde će biti garaža, projektovana su 123 parking mesta, a na parceli 93.
Кolski pristup kompleksu omogućen je iz bočne pristupne saobraćajnice odakle se ulazi u podzemnu garažu sa dve dvosmerne rampe. Takođe je omogućen i pristup na parcelu i iz ulice ispred suda. Pešački pristup omogućen je iz sve tri sekundarne ulice.

Galerija

Kontaktirajte nas

Sedište firme

ul. Beogradska br. 78
34 000 Kragujevac, Srbija

Poslovnica

Industrijska 7
34 000 Kragujevac, Srbija